DOMA

Razvoj naših robnih marki započeli smo s ciljem stvaranja kvalitetnih proizvoda sa povoljnom i konkurentnom cijenom. Na zahtjev potrošača i vjernih kupaca iz drugih trgovačkih kuća koje posluju sa YimoR-om u 2006 godini počela je proizvodnja vlastitih robni marki. Početak su obilježile robne marke mliječnih proizvoda, tjestenine i brašna, a nastavilo se sa pšeničnim grizom, palentom, sitnim šećerom, rižom i petit keksom…

Od tada YimoR svakodnevno jača svoju bazu proizvoda sa vlastitim robnim markama Doma i CLASSY. Doma proizvodi su usmjereni na pakirnicu koja uključuje i smrznuti program a smještena je u centralnom skladištu u Domaljevcu. Danas se, sa potpunim pravom, osim na cijenu glreda i na kvaliteti proizvoda. Zato se posebna pažnja daje novim proizvodima koji tek trebaju da privuku pažnju naših budućih potrošača. Stoga nastavljamo i dalje razvijati nove artikle vlastitih robnih marki kako bi zadovoljili potražnju i potrebu kupaca.

O brendu CLASSY:

Pored robne marke Doma, CLASSY je jedna od najprepoznatljivijih robnih marki YimoR-a. Godine 2017. god. kada je brend pokrenut u ponudu je uvršteno oko 20-tak CLASSY proizvoda domaćih proizvođača kao i proizvođača iz susjednih zemalja. Od tada je brend doživio veliki uspjeh kod kupaca, a linija se iz godine u godinu nadopunjava u svakodnevnu ponudu Yimor i MEGA Diskont markete kao i u veleprodajnu mrežu YimoR-a. 

CLASSY trenutno raspolaže sa bazom od više 50 proizvođača a neke od njih su: Vitaminka, Swisslion, Polimark kao i mnogi drugi. CLASSY se može pohvaliti linijom mliječnih proizvoda koji se proizvode u BiH a s obzirom da se navike potrošača mijenjaju i usmjereni su na domaći proizvod CLASSY širi asortiman domaćih proizvoda. Udio robne marke CLASSY na policama YimoR-a i MEGA Diskont-a u ukupnom asortiman-u prelazi 30 posto. Razlog tome sigurno nije samo cijena jer su kupci, upoznavajući se s novom markom na tržištu, razvili povjerenje tj. Dobili su vrijednost za svoj novac.